Foodservice

In Nederland hebben wij twee food concepten – Smullers en YO!. In totaal zijn er 29 verkoopvestigingen op stations. Samen zorgen wij ervoor dat reizigers altijd kunnen genieten van een heerlijke snack onderweg.

Smullers

Smullers is dé snackbar op het station, altijd met een no-nonsense houding en een snelle en vriendelijke service. Wij geloven dat je jezelf af en toe best eens mag trakteren. Je kunt bij Smullers terecht voor heerlijke frites, vertrouwde snacks, milkshakes gemaakt van verse Hollandse melk en frisdranken. We vinden het belangrijk dat reizigers volop kunnen genieten van een eigen smulmoment onderweg. Alle producten van Smullers zijn daarom van goede kwaliteit en de frites en snacks worden verantwoord gefrituurd. Smullers heeft 27 filialen verspreid over heel het land.

Werken op het station

Werken op het station is veelzijdig, druk en vooral ook heel leuk. Samen met je team ben je constant in contact met de reizigers. Je voelt je goed in de dynamische omgeving en houdt van de drukte. Je begrijpt de behoeften van reizigers, kunt goed inspelen op de haast die zij ervaren en ziet daarom het grote belang van servicegerichtheid in. Wil jij onderdeel worden van deze bijzondere werkomgeving? Ga dan bij ons aan de slag op het station.

 

YO!

YO! is een eigentijdse Asian food concept waar een variëteit aan gerechten verkrijgbaar is uit verschillende Aziatische keukens. YO! staat voor verse, kwalitatief hoogwaardige, snelle en betaalbare Asian take-away. Naast sushi en hot street food, zijn ook verschillende bijgerechten, desserts en snacks verkrijgbaar. Het gehele concept en menu zijn ontworpen om de beste service te verlenen voor take-away zodat reizigers makkelijk van hun bestelling kunnen genieten onderweg.

Een baan voor iedereen

Of je nu wilt bijverdienen naast je studie of juist een fulltime baan zoekt, bij ons is het mogelijk. Je kunt op verschillende niveaus instromen en afhankelijk van je ambities, jezelf verder ontwikkelen binnen onze teams. Wil je kilometers maken in de horeca? De beste service verlenen aan reizigers? Of heb je al ervaring en wil je jezelf verder ontwikkelen tot een leidinggevende? We hebben een passende functie voor iedereen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een WhatsApp berichtje om met onze recruiters in contact te komen. 

Maak kennis met onze medewerkers! 

Marc de Groen

Marc de Groen

District Manager Smullers en YO!
 

(Klik voor meer informatie)

Tiara Kessing-Dobber

Tiara Kessing-Dobber

Assistent Winkelmanager Smullers
 

(Klik voor meer informatie)

René Veneboer

René Veneboer

Commercieel Directeur Food & Travel Essentials

(Klik voor meer informatie)

Nina Tahitu

Nina Tahitu

Medewerker YO!
 

(Klik voor meer informatie)

Onze vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures