Food

Smullers is een eigentijdse snackbar met een no-nonsense houding en een snelle en vriendelijke service. Wij geloven dat als je onderweg bent, je af en toe behoefte hebt aan een kort moment voor jezelf. Een moment waarop je kunt genieten van iets lekkers, warms en smaakvols tussendoor. Dit is de essentie van Smullers en zal altijd gehandhaafd blijven. Wel zal het een en ander de komende tijd worden veranderd aan het concept om mee te gaan met de veranderende klantbehoefte. Ben jij nieuwsgierig en wil je samen met Smullers verder groeien?

Bekijk dan nu de onderstaande vacatures en solliciteer!

Smullers is te vinden op de volgende stations:

Amersfoort
Amsterdam Amstel
Amsterdam CS Middentunnel
Amsterdam CS Westtunnel
Amsterdam Sloterdijk
Amsterdam Zuid
Arnhem
Breda
Delft
Den Bosch
Den Haag CS
Den Haag HS
Dordrecht
Duivendrecht
Eindhoven
Groningen
Groningen Bus
Heerlen
Hilversum
Leeuwarden
Leiden
Maastricht
Nijmegen
Rotterdam
Tilburg
Utrecht
Zaandam
Zwolle

Wij vinden dat je jezelf af en toe best eens mag trakteren. Je kunt bij Smullers terecht voor heerlijke frites, vertrouwde snacks, milkshakes gemaakt van verse Hollandse melk en frisdranken. We vinden het belangrijk dat jij volop kunt genieten van jouw eigen snackmoment onderweg. Alle producten bij Smullers zijn daarom van goede kwaliteit, en de frites en snacks worden bovendien verantwoord gefrituurd.

Smullers; een plezierig moment voor jezelf.

 

 

Nadat jij jouw cv en motivatie hebt gestuurd, is het wachten op onze reactie. Omdat wij begrijpen dat je niet lang wil wachten, doen wij ons best om jou binnen vijf werkdagen een reactie te geven. Als de eerste indruk positief is, plannen wij een eerste kennismaking in via videobellen. Je hebt dit gesprek met een van onze recruiters. Is dat positief verlopen? Dan wordt er een gesprek ingepland op locatie met de manager. Is dit ook positief verlopen en ben jij enthousiast? Dan mogen wij jou verwelkomen als nieuwe collega!

Werktijden

Onze Smullers verkooppunten bevinden zich op treinstations, dit brengt ruime openingstijden met zich mee. Sommige verkooppunten zijn zelfs in het weekend 20 uur lang open! Maar wees gerust, eerder dan 10 uur in de ochtend gaan de verkooppunten niet open.

Onze vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures