Multibrand

In Nederland hebben wij zeven multibrand winkels, zes op Schiphol Airport en één op Eindhoven Airport. Onze multibrand winkels kun je het beste vergelijken met kleine warenhuizen, er worden namelijk verschillende merken op één locatie aangeboden. Er is een breed scala aan productcategorieën, van fashion items tot aan lederwaren en reisproducten. Dit stelt ons in staat om iedere type reiziger iets aan te bieden, zowel de business traveller, de familie die op vakantie gaat als de backpacker. Het is daarom belangrijk om een goed overzicht te hebben van ons merkportfolio en kennis van het assortiment zodat je de klant goed van dienst kunt zijn.

Ontdek in onderstaande video waarom Cherie een van de meest veelzijdige banen heeft.

 

Merk portfolio

In onze multibrand winkels zijn ruim 65 merken te vinden. Je vindt er onder andere:

 • Furla
 • Hugo Boss
 • Lacoste
 • Longchamp
 • Marc Jacobs
 • Michael Kors
 • Ralph Lauren
 • Rimowa
 • Samsonite
 • Scotch and Soda
 • See by Chloé

Wist je dat slechts 25% van de klanten Nederlands is? Het is daarom belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst.

Werktijden

Onze winkels bevinden zich op vliegvelden en stations, dit brengt ruime openingstijden met zich mee. Sommige winkels gaan al om 3 uur ‘s nachts open en sluiten pas laat op de avond, 365 dagen per jaar. In de praktijk houdt dit in dat je voor elke dienst inzetbaar dient te zijn.

 

OSCAR

OSCAR is ons internationale serviceprogramma voor verkoop personeel. Dit programma beschrijft het gehele verkoopproces met de klant, vanaf de begroeting tot en met het verlaten van de winkel. OSCAR wordt in al onze winkels ingezet om passagiers een buitengewone service- en winkelervaring te bieden. Het is ons handelsmerk van de expertise van het verkoopteam en ons onderscheidend vermogen.

OSCAR staat voor Open, Smile, Consider, Assist en Recognise

Gedurende je loopbaan bij Lagardère word je begeleid in het gebruik van OSCAR door onze in-house trainster en uiteraard ook door jouw teammanager.

Maak kennis met onze medewerkers! 

Serge Hubers

Verkoopmedewerker
The Fashion Gallery

(Klik voor meer informatie)

Mark Dekker

Teammanager
Fashion

(Klik voor meer informatie)

Masja Rutgrink

Verkoopmedewerker
The Fashion Gallery

(Klik voor meer informatie)

Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden en jouw cv met foto en motivatie achter gelaten via de sollicitatieknop? Dan ontvang je een ontvangstbevestiging van recruitment. Zij zullen jouw sollicitatie in behandeling nemen. Omdat wij begrijpen dat jij snel reactie wilt krijgen, is ons doel om binnen vijf werkdagen contact op te nemen.

Dit is middels een kort telefonisch interview en/of we plannen een video interview in. Als de eerste indruk goed is, plannen wij een kennismaking met de manager(s). Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij twee referenten op en doen wij de aanvraag van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Ga je op Schiphol werken dan wordt er ook nog een VGB (Verklaring van Geen Bezwaar) aangevraagd.

Is alles positief verlopen en ben jij ook enthousiast? Dan mogen wij jou verwelkomen als nieuwe collega.

Onze vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures

Verkoopmedewerker Fashion (parttime)

Schiphol Airport (Amsterdam)
Uiterste datum 16-08-2024


Op dit moment zijn er geen vacatures

Verkoopmedewerker The (fashion) Gallery in Amsterdam

Schiphol Airport (Amsterdam)
Uiterste datum 05-08-2024


Op dit moment zijn er geen vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures

Privacy statement - Cookiebeleid