Travel Essentials

In Nederland hebben wij binnen de business line Travel essentials 2 concepten: Dutch Discoveries en Relay. Onze Dutch Discoveries winkels zijn te vinden op Schiphol Airport op de D, E, F en G pier. De Relay winkels zijn gevestigd op Eindhoven Airport en op stations in Rotterdam, Amsterdam Breda, Delft en Den Haag.

Dutch Discoveries

In onze Dutch Discoveries winkels vind je een bijzondere collectie van souvenirs van eigen bodem. Reizigers kunnen hier het ideale cadeau voor thuis vinden of een mooi aandenken voor zichzelf. Het bijzondere aan deze winkels is dat wij het laatste contactmoment zijn wat de klant heeft met Nederland. Ons doel is om de klant te verrassen met een leuk product en de best mogelijke herinnering aan zijn/haar verblijf in Nederland. Hier staat ons personeel altijd klaar met een grote glimlach om de passagiers een mooie herinnering mee te geven. Iedere pier heeft verschillende vluchten dus ook verschillende nationaliteiten. Wanneer je werkt bij de Dutch Discoveries kan je op dag 1 ingezet worden op de F pier, waar de Japanse passagier helemaal fan is van Nijntje. Op de G pier de volgende dag komen veel Engelse passagiers langs, die vooral geïnteresseerd zijn in een lekkere snack voor aan boord. Zorg jij met ons dat beide passagiers een blijvende herinnering hebben aan Dutch Discoveries en aan Nederland?

 

Werktijden:

Aangezien onze winkels op vier verschillende pieren zitten, variëren de openingstijden. Je dienst begint op zijn vroegst om 06:00u ’s ochtends en de winkels zijn niet later open dan 22:00u ’s avonds. Omdat wij ruime openingstijden hebben, kun je bij ons werken op flexibele tijden. Wij bieden een goed salaris, een fijne werksfeer en je werkt bij ons in een gezellig, enthousiast en gemotiveerd team.

OSCAR

OSCAR is ons internationale serviceprogramma voor verkoop personeel. Dit programma beschrijft het gehele verkoopproces met de klant, vanaf de begroeting tot en met het verlaten van de winkel. OSCAR wordt in al onze winkels ingezet om passagiers een buitengewone service- en winkelervaring te bieden. Het is ons handelsmerk van de expertise van het verkoopteam en ons onderscheidend vermogen.

OSCAR staat voor Open, Smile, Consider, Assist en Recognise

Gedurende je loopbaan bij Lagardère word je begeleid in het gebruik van OSCAR door onze in-house trainster en uiteraard ook door jouw teammanager.

Relay

Relay is dé lees- en cadeauwinkel waar elke reiziger zich thuis voelt! Met Relay spelen wij in op de wensen van de Nederlandse reiziger door naast alles dat je mag verwachten op het gebied van lezen ook een verrassend en inspirerend cadeau assortiment aan te bieden. Wij bieden een ruim assortiment boeken, kranten en tijdschriften aan voor onderweg, thuis of om cadeau te geven. Daarnaast is de winkel ideaal voor als je onderweg bent naar een feestje en niet met lege handen aan wilt komen. Ons ruime assortiment home & living producten bestaat o.a. uit (geur)kaarsen, decoraties, cadeausets, kookproducten en accessoires voor elk seizoen. Wij willen de reis voor onze klanten zo makkelijk en leuk mogelijk maken daarom vind je bij Relay ook reisproducten die niet mogen ontbreken tijdens jouw reis naar deen volgende bestemming.

Werktijden:


Werken op het station en/of op een luchthaven is veelzijdig, druk en vooral ook heel leuk. Samen met je team ben je constant in contact met de reizigers. Je voelt je goed in de dynamische omgeving en houdt van de drukte. Je begrijpt de behoeften van reizigers, kunt goed inspelen op de haast die zij ervaren en ziet daarom het grote belang van servicegerichtheid in. Wil jij onderdeel worden van zo’n bijzondere werkomgeving? Ga dan bij ons aan de slag op het station of op de luchthaven.


De Relay winkels zijn 7 dagen per week geopend tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Omdat wij ruime openingstijden hebben, is het bij ons mogelijk om op flexibele tijden te werken, zowel doordeweeks als in het weekend.
Wij bieden een goed salaris, een fijne werksfeer en je werkt bij ons in een gezellig, enthousiast en gemotiveerd team.

Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden en jouw cv met foto en motivatie achter gelaten via de sollicitatieknop? Dan ontvang je een ontvangstbevestiging van recruitment. Zij zullen jouw sollicitatie in behandeling nemen. Omdat wij begrijpen dat jij snel reactie wilt krijgen, is ons doel om binnen vijf werkdagen contact op te nemen.

Dit is middels een kort telefonisch interview en/of we plannen een video interview in. Als de eerste indruk goed is, plannen wij een kennismaking met de manager(s). Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij twee referenten op en doen wij de aanvraag van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Ga je op Schiphol werken dan wordt er ook nog een VGB (Verklaring van Geen Bezwaar) aangevraagd.

Is alles positief verlopen en ben jij ook enthousiast? Dan mogen wij jou verwelkomen als nieuwe collega.

Maak kennis met onze medewerkers! 

Rieta Peereboom

Category Manager
Dutch Discoveries

(Klik voor meer informatie)

Victor van Bronckhorst

Team Manager
Dutch Discoveries

(Klik voor meer informatie)

Onze vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures

Verkoopmedewerker Dutch Discoveries

Schiphol Airport (Amsterdam)
Uiterste datum 01-07-2024


Verkoopmedewerker Relay Eindhoven Airport

Eindhoven Airport
Uiterste datum 14-07-2024


Verkoopmedewerker Relay Den Haag

Den Haag
Uiterste datum 13-07-2024


Verkoopmedewerker Relay Amsterdam

Amsterdam
Uiterste datum 05-07-2024


Privacy statement - Cookiebeleid