Travel Essentials

In onze Dutch Discoveries winkels vind je een bijzondere collectie van souvenirs van eigen bodem. Reizigers kunnen hier het ideale cadeau voor thuis vinden of een mooi aandenken voor zichzelf. De Dutch Discoveries winkels zijn te vinden op Schiphol Airport op de D, E, F en G pier. Het bijzondere aan deze winkels is dat wij het laatste contactmoment zijn wat de klant heeft met Nederland. Ons doel is om de klant te verrassen met een leuk product en de best mogelijke herinnering aan zijn/haar verblijf in Nederland. Hier staat ons personeel altijd klaar met een grote glimlach om de passagiers een mooie herinnering mee te geven. Iedere pier heeft verschillende vluchten dus ook verschillende nationaliteiten. Wanneer je werkt bij de Dutch Discoveries kan je op dag 1 ingezet worden op de F pier, waar de Japanse passagier helemaal fan is van Nijntje. Op de G pier de volgende dag komen veel Engelse passagiers langs, die vooral geïnteresseerd zijn in een lekkere snack voor aan boord. Zorg jij met ons dat beide passagiers een blijvende herinnering hebben aan Dutch Discoveries en aan Nederland?

 

Werktijden

Aangezien onze winkels op vier verschillende pieren zitten, variëren de openingstijden. Je dienst begint op zijn vroegst om 06:00u ’s ochtends en de winkels zijn niet later open dan 22:00u ’s avonds. Je moet dus flexibel en voor iedere dienst inzetbaar zijn.

 

OSCAR

OSCAR is ons internationale serviceprogramma voor verkoop personeel. Dit programma beschrijft het gehele verkoopproces met de klant, vanaf de begroeting tot en met het verlaten van de winkel. OSCAR wordt in al onze winkels ingezet om passagiers een buitengewone service- en winkelervaring te bieden. Het is ons handelsmerk van de expertise van het verkoopteam en ons onderscheidend vermogen.

OSCAR staat voor Open, Smile, Consider, Assist en Recognise

Gedurende je loopbaan bij Lagardère word je begeleid in het gebruik van OSCAR door onze in-house trainster en uiteraard ook door jouw teammanager.

Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden en jouw cv met foto en motivatie achter gelaten via de sollicitatieknop? Dan ontvang je een ontvangstbevestiging van recruitment. Zij zullen jouw sollicitatie in behandeling nemen. Omdat wij begrijpen dat jij snel reactie wilt krijgen, is ons doel om binnen vijf werkdagen contact op te nemen.

Dit is middels een kort telefonisch interview en/of we plannen een video interview in. Als de eerste indruk goed is, plannen wij een kennismaking met de manager(s). Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij twee referenten op en doen wij de aanvraag van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Ga je op Schiphol werken dan wordt er ook nog een VGB (Verklaring van Geen Bezwaar) aangevraagd.

Is alles positief verlopen en ben jij ook enthousiast? Dan mogen wij jou verwelkomen als nieuwe collega.

Maak kennis met onze medewerkers! 

Rieta Peereboom

Category Manager
Dutch Discoveries

(Klik voor meer informatie)

Victor van Bronckhorst

Team Manager
Dutch Discoveries

(Klik voor meer informatie)

Onze vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures

Verkoopmedewerker Dutch Discoveries

Schiphol Airport (Amsterdam)
Uiterste datum 01-10-2023


Privacy statement - Cookiebeleid