Food

In Nederland hebben wij twee food concepten – Smullers en YO!. In totaal zijn er 29 verkoopvestigingen op stations. Samen zorgen wij ervoor dat reizigers altijd kunnen genieten van een heerlijke snack onderweg.

Smullers

Smullers is dé snackbar op het station, altijd met een no-nonsense houding en een snelle en vriendelijke service. Wij geloven dat je jezelf af en toe best eens mag trakteren. Je kunt bij Smullers terecht voor heerlijke frites, vertrouwde snacks, milkshakes gemaakt van verse Hollandse melk en frisdranken. We vinden het belangrijk dat reizigers volop kunnen genieten van een eigen smulmoment onderweg. Alle producten van Smullers zijn daarom van goede kwaliteit en de frites en snacks worden verantwoord gefrituurd. Smullers heeft 27 filialen verspreid over heel het land.

Volg ons op

Facebook

Instagram

Twitter

Kernwaarden:

Onze missie is om de reiziger de beste winkelervaring te bezorgen.
Deze missie is de leidraad voor alles binnen ons bedrijf – de winkels, merken en medewerkers.
De kernwaarden waarmee we deze missie en onze doelen realiseren zijn: teamgeest, flexibiliteit, innovatie, uitmuntendheid, enthousiasme en ethiek.
Voor ons is de voortdurende ontwikkeling en overdracht van deze kernwaarden essentieel, zowel binnen de organisatie als tegenover onze klanten, zakelijke relaties en leveranciers.
We respecteren mensen en de wereld waarin we leven.
Door onze medewerkers de ruimte te geven zichzelf te ontwikkelen en succesvol te zijn, bevorderen we de professionaliteit van de organisatie en het enthousiasme van onze mensen.
We zijn trots op wat we doen en waar we voor staan.
Maak kennis met onze kernwaarden:

 

YO!

YO! is een eigentijdse Asian food concept waar een variëteit aan gerechten verkrijgbaar is uit verschillende Aziatische keukens. YO! staat voor verse, kwalitatief hoogwaardige, snelle en betaalbare Asian take-away. Naast sushi en hot street food, zijn ook verschillende bijgerechten, desserts en snacks verkrijgbaar. Het gehele concept en menu zijn ontworpen om de beste service te verlenen voor take-away zodat reizigers makkelijk van hun bestelling kunnen genieten onderweg.

Volg ons op

Facebook

Instagram

 

Werken op het station

Werken op het station is veelzijdig, druk en vooral ook heel leuk. Samen met je team ben je constant in contact met de reizigers. Je voelt je goed in de dynamische omgeving en houdt van de drukte. Je begrijpt de behoeften van reizigers, kunt goed inspelen op de haast die zij ervaren en ziet daarom het grote belang van servicegerichtheid in. Wil jij onderdeel worden van deze bijzondere werkomgeving? Ga dan bij ons aan de slag op het station.

 

Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden en jouw cv met foto en motivatie achter gelaten via de sollicitatieknop? Dan ontvang je een ontvangstbevestiging en is wachten op het contact met een van onze recruiters. Omdat wij begrijpen dat jij snel reactie wilt krijgen, is ons doel om binnen vijf werkdagen contact op te nemen.

Dit zal zijn middels een kort telefonisch interview en/of we plannen een video interview in. Als de eerste indruk goed is, plannen wij een kennismaking met de manager(s). Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij twee referenten op en doen wij de aanvraag van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Ga je op Schiphol werken dan wordt er ook nog een VGB (Verklaring van Geen Bezwaar) aangevraagd.

Is alles positief verlopen en jij ook enthousiast? Dan mogen wij jou verwelkomen als nieuwe collega.

 

Een baan voor iedereen

Of je nu wilt bijverdienen naast je studie of juist een fulltime baan zoekt, bij ons is het mogelijk. Je kunt op verschillende niveaus instromen en afhankelijk van je ambities, jezelf verder ontwikkelen binnen onze teams. Wil je kilometers maken in de horeca? De beste service verlenen aan reizigers? Of heb je al ervaring en wil je jezelf verder ontwikkelen tot een leidinggevende? We hebben een passende functie voor iedereen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een WhatsApp berichtje om met onze recruiters in contact te komen. 

Maak kennis met onze medewerkers! 

Marc de Groen

District Manager Smullers en YO!
 

(Klik voor meer informatie)

Tiara Kessing-Dobber

Assistent Winkelmanager Smullers
 

(Klik voor meer informatie)

Twan Vissers

Commercieel Directeur Food & Travel Essentials

(Klik voor meer informatie)

Nina Tahitu

Medewerker YO!
 

(Klik voor meer informatie)

Onze vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures